Har din baby kolik, så prøv (lige nu eller bagefter) at læse videre via dette link.

Spædbarnskolik er, uden at overdrive, en af de mere frustrerende situationer, man kan stå i som nybagte forældre. Okay, der er mange situationer, som nye forældre kan komme til at føle sig pressede i. Specielt hvis man er førstegangsforældre, for der er alt nyt. Ingen søskendeerfaring at trække på. Bare en masse pres og velmente råd fra omverdenen.

Men når det gælder den lille pode, dette lille nye barn, så skal alt være i orden, skuret og perfekt. Der er intet, som en gang koliksymptomer, der kan spolere den idyl! Desværre er der bare ikke supermegen praktisk hjælp at hente fra hverken egen læge eller Google. Lægen har faktisk ikke mange andre midler, end blot at konstatere, hvad man allerede selv har mistanke om, kolik. Og søgetjenesterne, -de forsøger at opridse hvor få undersøgelser, der er lavet på lidelsen.

Babyen har ondt. Der kan simpelthen ikke være tvivl om det. Det er ikke for at genere dig, at din baby græder. I dette tilfælde har jeg ikke noget trykpunkt at anbefale, som du selv kan udvirke mirakler med. Det bedste råd, jeg kan give dig, er at opsøge en alternativ behandler. Kom afsted. Og hvis den første behandler ikke kan hjælpe, så tager du til den næste i rækken. Det kan absolut godt betale sig. Længere er den ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *