Hvis du ikke har mulighed for at komme til behandling fysisk, kunne fjernhealing være en mulighed.

Rammen, jeg laver fjernhealing (fjernbehandling) ud fra, er kranio-sakral terapi. Jeg åbner ikke for en specifik energistrøm. Jeg laver det samme intuitive arbejde, som når jeg giver biodynamisk kranio-sakral terapi – arbejder med dig og din krop – bare på afstand!

Den væsentligste forskel ved at det er på afstand, er, at jeg får hele behandlingen som én lang film, fordi sansningerne kommer alene fra den energetiske del af dig. Der er ikke noget fysisk, jeg skal forholde mig til også.

Uanset hvor langt væk behandlingen foregår, så kan jeg stadig mærke, hvis det f.eks. er kraniepladerne, der sidder i spænd, skuldrene eller ryggen, som er generet. Og jeg kan mærke, når spændingerne løsner sig, hvis det nu er det, der sker. Jeg sanser med hele mig, hvad der kalder på hjælp hos dig.

Og jeg får nøjagtig, de informationer, jeg skal have, og ikke mere end det. Jeg får ikke at vide hvilken bil, du kører i, eller om du har tøj på eller ej under behandlingen;-) Kun sansninger, der kan hjælpe dig til at få det bedre.

Behandlingsmetoden er til dig, der bor langt herfra eller ikke har mulighed for, tid eller lyst til at komme op i klinikken.

Eller hvis det er dit barn, som skal modtage behandling. Det kan være dit barn har brug for ro til nervesystemet, men bliver mere udfordret af køreturen hertil, eller er bekymret for at skulle komme her, eller noget helt tredje. (Der behøver ikke være en årsag til, at der vælges det ene frem for det andet.)
Men jeg har god erfaring med behandling af børn på denne måde. Det eneste krav fra mig er, at du skal tale med dit barn om det først.


Hvordan foregår det rent praktisk?Lænestolen - et godt sted til fjernhealing

Rent praktisk tager du kontakt telefonisk, pr. sms eller via mail, og så fortæller du kort, hvad du gerne vil have hjælp til. -Eller blot at du gerne vil have hjælp, for du behøver ikke fortælle, hvorfor du gerne vil have fjernhealing. Der sker en healing -en forløsning- alligevel på det, der nu har brug for det.
Det kan både være noget fysisk, og det kan også være mentalt, at du måske sidder fast med et problem eller en opgave, du ikke kan komme videre fra. Eller måske du trænger til et energiboost?

Vi kan dernæst aftale et tidspunkt, hvor du har tid helt for dig selv og kan sætte dig i din bedste lænestol eller lægge dig i sengen. Nogle vil nemlig gerne have mulighed for at være i ro og være med, imens behandlingen foregår.

Behandlingen vil også virke, selvom du er ude at gå tur, på kontoret eller støvsuger. Det er også en af årsagerne til, at det er en god metode til børnebehandling, der er ikke en masse praktisk, som skal passes ind.

Når behandlingen er ovre, sender jeg dig enten sms eller mail og fortæller, hvad jeg oplevede undervejs. Og du må hellere end gerne gøre det samme. Og hvis du har spørgsmål, så stil dem gerne med det samme mens energien stadig er tilstede.

Alt i alt tager det omkring 40-45 min og koster 400 kr. Betalingen sker på forhånd med mobilepay.

Det er ikke en ydelse, du kan finde i bookingsystemet. Her skal du kontakte mig enten via mail: kontakt@anjaopstrup.dk eller sms: 51210205