Antallet af behandlinger? Jeg ved det ikke…

Hvis det drejer sig om en baby, kan tre behandlinger gøre ret meget godt.

Hos børnene og de voksne? 3 behandlinger, 5 behandlinger, 10 behandlinger????  Antallet af behandlinger er individuelt. Det afhænger af, hvad du kommer med af problemstillinger, og i endnu højere grad af hvordan din krop reagerer på behandlingerne. Ingen er ens.

MEN, hvis du kommer pga. stress, ikke har det så godt med dig selv, gerne vil have hjælp ved barnløshed eller andre ting, som får hovedet til at snurre for meget, så skal du forberede dig på, at det hedder ET FORLØB. Og et forløb er mere end èn behandling. Tænk på det som at skulle komme hos en psykolog eller til fysioterapeuten.

Jeg vil anbefale, at du giver dig selv tre behandlinger, og så vurderer du, hvad behandlingerne gør for dig. Og selvfølgelig det samme, hvis det er fysiske smerter, der er årsagen til, at du har brug for behandling. Der er det som regel mere håndgribeligt, fordi du nemmere kan mærke, om dine symptomer ændrer sig.

Så GIV TID. Hvis det er noget, der har stået på i lang lang tid, så vil det som regel også tage noget tid for at blive godt igen.