Dybdegående massage.

Er du gravid? TILLYKKE:-) Life is wonderful.

Når du er gravid, kommer der gang i mange forskellige hormoner. Nogle af dem bruges til at blødgøre din krop. Blødgøre leddene, bindevæv, sener, og ledbånd. Fordi leddene bliver lidt blødere, stilles der større krav til musklerne om at holde sammen på din krop. Og det kan godt mærkes. Kroppen kan komme til at føles noget overspændt og med ømme muskler.

Til det kan det være rigtig rart med en dybegående og afspændende massage. At blive masseret er altid rart. Når man er gravid, er massage virkelig RART! Massage frigiver hormonet oxytocin i din krop. Med det flydende rundt, sænkes din puls, afspændes dine muskler, bedres din fordøjelse, nedsættes indholdet af stresshormoner i dig. Blandt andet derfor er massage rart.

gravid massage, puder, tæppe. Klar til dig hos Anja Opstrupstearinlys, gravidmassage, velvære. Hos Anja OpstrupDu kommer op på briksen at ligge. Du bestemmer, hvordan du vil ligge (eller sidde). Jeg skal nok hjælpe dig til at ligge behageligt og afslappet. Puder, tæppe, rolig musik, et tændt stearinlys…

Behandlingen varer en time, så der er tid og ro til at komme godt op på briksen og få den der fornemmelse af, at verden går i stå. 

Jeg starter ud med massage og bliver ved, indtil jeg mærker, at vævet begynder at give sig, og afspændingen sker. Når eller hvis din krop har fået nok af den fysiske massage, fortsætter og afslutter jeg med biodynamisk kranio-sakral terapi, som blidt blidt løsner dybere ind i vævet.

Velvære og afslapning…

Og den kan også ønskes på et gavekort;-)