Dybdegående massage.

Er du gravid? TILLYKKE:-) Life is wonderful.

Når du er gravid, kommer der gang i mange forskellige hormoner. Nogle af dem bruges til at blødgøre din krop. Blødgøre leddene, bindevæv, sener og ledbånd. Fordi leddene bliver lidt blødere, stilles der større krav til musklerne om at holde sammen på din krop. Og det kan godt mærkes. Kroppen kan komme til at føles noget overspændt og med ømme muskler.

Gravidmassage foregår på samme måde som den Dybdegående Helkropsmassage. Du fortæller, hvor du har brug for, at der bliver taget fat. Som udgangspunkt kan jeg nå igennem din krops bagside, men hvis du har lår, der larmer, eller nogle skuldre, som skal have ekstra opmærksomhed, så er det det, vi går med, eller hvis du vil have kombineret med kranio-sakral terapi.

Briksen er med hul til mave og bryster. Bunden er elastisk, så den både støtter og giver plads til maven.

Briksen er speciallavet med hul med elastikbund som støtte til maven og til brysterne, så du kan ligge på maven, selvom du er meget langt henne i din graviditet. (Utroligt som man kan glædes over at kunne ligge på maven…;-))

Behandlingen varer en time, så der er tid og ro til at komme godt op på briksen og ned af den igen;-)

Og lige en sidste ting,- det er ligesom behandlende massage, hvor der bliver taget godt fat, så husk at sige til og fra. 

HER KAN DU BOOKE TID
PRIS: 585 KR. 1 TIME