Jeg vil gerne hjælpe folk til at få det bedre. Absolut en klichè, men det er altså baggrunden for min tilgang til dig som klient. 

Du vil måske føle dig en smule presset af de spørgsmål, jeg stiller, inden du kan få lov til at kravle op på briksen og få fred. Men det kan også være, du synes, det er rart endelig at få lov til at fortælle, hvordan du det og faktisk at blive hørt.

Jeg hører dig. Både det du fortæller højt, og det din krop lader mig vide, når du ligger på briksen. 

Jeg har igennem et årti arbejdet som praktiserende klinikfysioterapeut. Undervejs tog jeg uddannelserne til zoneterapeut samt kranio-sakral terapeut. Der fik jeg viden om flow og bevægelse imellem organzonerne, og lærte om sundheden i et menneske. At mærke sundheden i andre og hjælpe den på vej igen.

Det betyder, at når du kommer her, så kommer du i bevægelse igen. I flow og med en følelse af liv og sundhed. Måske er din hovedpine ikke fjernet for evigt, men måske kan du bedre overskue, når den så kommer.

Selvom jeg ikke længere arbejder på en fysklinik, så er fysioterapeuten stadig med i behandlingerne sammen med kranio-sakral terapeuten, zoneterapeuten og det menneske, jeg er. Yinyogaen sniger sig også ind i billedet. Det hele er en del af pakken. Og det gør, at jeg kan lytte til dig.

Jeg har prøvet at liste de kurser og uddannelser op, som kan være relevant for dig som læser. Og så er der alt muligt andet, der også former mig som terapeut. Min mand og mine 4 unger fx. At have fået dem, har været nogle ret store, glædelige formgivere i mit liv.

Uddannelsesvejen

 • 2020: Yinyogalærer; Cathrine Yoga Academy
 • 2020: Zoneterapikursus, Rundt om fertilitet; Touchpoint center for alternativ efteruddannelse
 • 2019: Temadag om rygsøjlens psykologi v/ heilpraktiker Flemming Hammer Brøtker
 • 2018: Temadag om skæve kranier, stramt tungebånd og refluks; Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi
 • 2018: Zoneterapikursus, Praxis Vertebralis; tkz-skolen i Varde
 • 2012-16: Kurser og bestået eksamen i biodynamisk kranio-sakral terapi; Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi
 • 2015: Zoneterapikursus, Rundt om immunsystemet; Touchpoint center for alternativ efteruddannelse
 • 2013: Kursus i clairvoyance og intuition; Common-sense-skolen i Vejle
 • 2013: Opstart af klinik med KST og zoneterapi
 • 2010: Reikihealing I og II; tkz-skolen i Varde
 • 2009: Zoneterapeut; tkz-skolen i Varde
 • 2005: Fysioterapeut; fysioterapeutskolen i Holstebro
 • diverse fys.kurser indenfor manuelle teknikker og behandlingsmetoder