Der er altid en vej

Biodynamisk kranio-sakral terapi er en nænsom og dyb behandlingsform.

Kranio-sakral terapi er til dig, som fx. har angst, stress, depression eller senfølger heraf.

Hvis du har brug for at komme ovenpå fx. efter tab og sorg eller en operation.

Er kommet til skade, fået hjernerystelse, piskesmæld.

Måske du kommer, fordi du har svært ved at lukke ned for tankemylderet og finde ro til at sove.

Eller hvis du slet ikke kan finde ro, hoved eller hale i dit liv.

Så er det her, du kan gå hen. Her du kan blive samlet op og samlet sammen.

I teorien- handler biodynamisk kranio-sakral terapi om at bedre gennemstrømningen i vævet, så spændinger opløses og giver kroppen plads til at bevæge sig frit.

Gennem årene er jeg flere gange blevet spurgt til om, er det healing, jeg laver?

Dette er, hvad der nogle gange sker:
Med mine hænder mærker jeg hvor i kroppen, der er spænding eller nedsat flow. Jeg kan fx. mærke det som nedsat gennemstrømning i et område, et anderledes bevægemønster end forventet eller udeblivelse af bevægelse (hele kroppen bevæger sig, ligesom hjertet der har en rytme).
Ligesom du selv kan mærke, når fx din nakke føles spændt, sådan kan jeg mærke det, bare lidt dybere, inde i din krop…. Det, som stikker ud fra “mængden”. Kranio-sakral terapi?

 

Andre gange sker dette:
Der dukker en følelse op, et billede op, en situation kommer frem, farver, en ændring/forløsning i dig så du trækker vejret anderledes efterfølgende. Eller at jeg bare skal være tilstede, og så klarer du/din krop resten selv. Healing?

Der er ingen protokol eller agenda, det er en meget intuitiv arbejdsform.

Jeg mærker sjældent, om noget sidder skævt eller ikke fungerer. Men jeg mærker arbejdet, der foregår i dig under behandlingen.

Hvordan du selv oplever behandlingen, kan spænde meget vidt. For nogle føles det som at være i en tilstand af dyb afspænding og afslapning. Andre gange kan der komme minder eller brudstykker fra dit liv, som du måske får set fra en anden vinkel. Nogle “sover” igennem hele behandlingen, mens andre slet ikke kan finde ro.

Det eneste, jeg kan skrive med garanti om behandlingerne, er, at ikke to er ens. Der er altid noget forskelligt på spil i din krop og i dit sind fra gang til gang.

Så kranio-sakral terapi kan bruges som lindring af en række kropslige og mentale ubalancer. Eller til at tage en time out. Læg dig op på briksen og bliv ladet op.

BOOK DIN TID LIGE HER

Før behandlingen

– taler vi om, hvordan du har det, og hvad du gerne vil have ud af behandlingen. (Men egentlig formes behandlingen intuitivt ud fra den respons, du/din krop giver mig undervejs.)

Under behandlingen

– ligger du på briksen fuld påklædt og slapper af. (Det kan være rart for dig at have blødt/behageligt tøj på.)

Efter behandlingen

– er det godt at drikke rigeligt vand (og resten af dagen) for at få skyllet kroppen igennem.

Efterfølgende kan der forekomme reaktioner som træthed eller forbigående ubehag, mens andre føler sig ladet op med energi. Et forslag herfra vil være, at du ikke har planlagt det helt store for resten af dagen.