tkz-foreningenTager udgangspunkt i fødderne.

Jeg er uddannet i traditionel kinesisk zoneterapi, der følger de gamle kinesiske teorier med 5-element-teorien og organuret, og at det er de enkelte organer i kroppen, der styrer kropsfunktionerne. Hele kroppen findes afspejlet i punkter og zoner under og ovenpå fødderne. Så teorien er, at terapeuten, via behandling dèr, kan påvirke ubalancer overalt i kroppen. Og dermed kan zoneterapien medvirke til at skabe bedre balance i kroppen og psyken.

Jeg elsker at give zoneterapi!

Det er en virkelig rar måde at få behandling på. Ved at en anden (terapeuten her) overtager ansvaret for ens velbefindende for en stund, og det at man som klient kan mærke, at der “gøres” noget, giver en god mulighed for helt fysisk  at slappe af. Behandlingen kan både virke afslappende og beroligende eller give en opkvikkende og opfriskende effekt.

Fødderne er den del af  kroppen, som ofte bliver glemt. De eksisterer sjældent i spejlet og bliver som regel pakket pænt ind. Men når de så kommer frem og får behandling/berøring, giver det en dejlig velvære i hele kroppen. Man kan miste synet, hørelsen, smags- og lugtesansen. Men følesansen forbliver som regel intakt livet igennem, og berøringen kan være både det første og sidste, vi oplever af livet.

Nogle har oplevet, at det at få zoneterapi gør ondt eller nærmest er en form for massage. Det er det ikke her. Jeg er blevet blidere og blidere i min tilgang. Med let berøring på fodzonerne, mærker jeg de steder, som har brug for ekstra opmærksomhed.

Hvis du gerne vil have taget lidt mere fat, kan jeg anbefale dig at vælge pakken, hvor jeg starter med at lave decideret fodmassage, og så langsomt glider over i zoneterapi.

Kender du slet ikke til zoneterapi og dens muligheder, har jeg nedenfor listet en række symptomer op, som kan påvirkes positivt med zoneterapi, så –

Zoneterapi kan have en positiv indvirkning på en lang række af ubalancer, f.eks.:

 • Zoneterapi er en meget blid behandlingsform og kan bruges til alle.

  Hormonelle lidelser/overgangsalder

 • Barnløshed
 • Blodsukkerubalance
 • Fordøjelsesproblemer
 • Betændelsestilstande/immunforsvaret
 • Stress/depression
 • Allergi
 • Sengevædning
 • Forhøjet blodtryk
 • Og alle de andre symptomer vi mærker fra kroppen, når den ikke er i balance
 • Du kan også få en behandling alene for velværets skyld

Før behandlingsstart

– taler vi om, hvordan du har det, og hvad du gerne vil have, behandlingen skal sigte mod.

Under behandlingen

– ligger du på briksen med bare tæer og slapper af.

Efter behandlingen

– er det godt at drikke vand for at få skyllet kroppen igennem. I nogle tilfælde kan man opleve en kortvarig opblussen af symptomer, træthed, ændring af lugt/udseende af urin og afføring.

Allerhelst skal du gerne opleve at få det bedre, men ofte skal der flere behandlinger til.