Overgangsalderen kan være en varm og tør affære med et humør, der slår ud som vinden blæser. But why??? overgangsalderen kan mildnes med zoneterapiDet er hormonerne, der nok en gang skal finde sig et nyt leje.

Overgangsalderen begynder allerede i midttrediverne. De hormonproducerende kirtler skruer på produktionen, og tilførslen af hormonerne kører ikke lige jævnt længere. Nogle gange sendes der for meget hormon ud på én gang, som kan give hedetur, andre gange for lidt så man vågner midt om natten. Og måske du har opdaget det, – stressende dage og for lidt søvn gør det hele en smule værre.

Overgangsalderen er supersymbolsk. Det er en transformation af dig, som er i gang. Du kan ikke stoppe den, den er som et tog, der fortsætter til endestationen.
Giv slip. Du skal til at lære din krop at kende på ny.
Zoneterapi giver dig ikke hormonerne tilbage, men den kan måske udglatte udsvingene lidt, så hormontilførslen sker mere jævnt i stedet for som splash, og så du kan finde frem til en ny balance.

Og eventuel også kosttilskud/mad? Kosttilskud har jeg ingen forstand på, men det har en kostvejleder. Zoneterapi derimod kan jeg hjælpe dig med, hjælpe dig med at få en blidere overgangsperiode, når hormonsystemet bliver lidt for voldsom med justeringen.