Allerførst må jeg skrive, at til de mindste -babyerne- bruger jeg som udgangspunkt kranio-sakral terapi, og så viser jeg steder/zoner/punkter på fødderne fra zoneterapiens verden, du som forældre kan arbejde videre med hjemme. Og det er ikke noget, du skal.

Efter denne supergode indledning og reklame for zoneterapien(!) vil jeg skynde mig videre til de lidt større børn, som jeg oftere bruger zoneterapi til. De kommer med:

Tissen i bukserne eller i sengen om natten, specifikke sygdomme fx. problemer med nyrerne, milt, diabetes. Der bruger jeg zoneterapi. Zoneterapi er også godt til de store “børn” – teenagerne. Menstruationssmerter, megen blødning. Der hvor kroppen hormonelt eller af andre årsager kunne have godt af et par hænder til at afbalanceres.

Behandling med zoneterapi er nogenlunde til at forklare for børn, – noget med massage af fødderne er beskrivelsen tit. Nogle gange har de været så meget rundt til læger og undersøgelser, at de ikke orker mere af briks og behandling, og så kan det være en befrielse, at her i klinikken skal der ikke stikkes og prikkes og måles. Her kan man få læst historie af dig -mor eller far, imens jeg er ved deres fødder, ikke stiller krav men i stedet giver beroligende og rar omsorg.

(Hvis dit barn er et af de mere aktive, har ondt i maven, ked af det, angst – mere ud af den retning, vil jeg i stedet anbefale kranio-sakral terapi. Du kan læse lidt om det her.)