Behandling af de indre organer, også kaldet organmassage, kan udføres som en selvstændig kranio-sakral-terapeutisk behandling, hvis du ønsker det.

Udsnit af nogle af de indre organer

Den terapiform, jeg udfører, er biodynamisk. Og til organerne er det er en utrolig blød, blid, rar og nænsom behandlingsform.

Brug behandlingen af de indre organer fx. i forbindelse med:

  • fordøjelsesproblemer – hvis du føler dig oppustet, og som om maden ikke kommer videre end til mavesækken
  • galdesten – hyppige anfald eller brug for at komme ovenpå efter et anfald
  • efter operationer – det kan være, du stadig føler indstikstederne fra nåle eller instrumenter. Eller skal organerne have hjælp til at regenere efter operation
  • afsluttet graviditet før tid – måske har du fået en udskrabning eller mangler hjælp til at komme dig igen fysisk og/eller psykisk
  • og alle mulige andre årsager

Når du får organmassage, vil det være i stil med at få banket rust af rørene, og at gammelt skidt bliver løsnet. Alle de indre organer er hver især omgivet af en hinde, en slags sæk af bindevæv. Hvis en sæk enten er blevet for løs eller for stram, kan det tilhørende organ ikke arbejde ordentligt. De indre organer kan i sig selv også være over- eller underspændt eller fuld af skidt (affaldsstoffer). Uanset, skulle behandling af de indre organer give mulighed for mere fri bevægelighed til at kunne udføre deres opgaver, om det så er at fyldes og tømmes eller give ordrer og signaler.

Vidste du, at der findes mere serotonin i tarmene end i hjernen? Serotonin er vores glædeshormon. Hvis fordøjelsen ikke fungerer supergodt, spiller det ofte ind på humøret. I det hele taget er det svært at være helt glad, hvis man går rundt med en spændt og oppustet bug.

Til organmassage kan det være godt at afsætte god tid. Jeg kan anbefale at afsætte halvanden tid, dvs. 1,5 time, til denne behandling. Så bliver der ro til at lægge vejen omkring de fleste af de indre organer. Det er ikke noget, du skal. Behandlingen kan udmærket fungere på en almindelig times behandlingstid, så bliver den mere specifik på nogle udvalgte organer for stadig at opnå RO.

Indenfor kinesisk energimedicin har organerne en sammenhæng til følelserne. Sorg hænger sammen med lunger og tyktarmen, bekymring med milten og maven, stress med hjerte og tyndtarmen, vrede med leveren og galdeblæren og nyrer og blæren har med frygt at gøre.
Hvis du sidder fast i en følelse, kan organmassage derfor også her have indvirkning. Man må gerne være i sorg eller være vred eller hysterisk glad, men måske du også ved, når det har stået på for længe, men du ikke rigtig kan se dig ud af situationen.

Efter behandling kan din krop reagere med alt lige fra ømhed til lethed. Det er fuldstændig ligesom efter en massage af musklerne. Husk at drikke godt med vand det næste døgns tid. De affaldsstoffer, som bliver løsnet ved behandling, skal ikke suse rundt i din krop men gerne skylles ud så hurtigt, det nu kan lade sig gøre. Ændring af lugt, farve og konsistens af din urin og afføring det første døgns tid efter behandling er en hel normal sideeffekt.