Dette er fysioterapi kogt ned til det, jeg allerhelst ville lave, da jeg arbejdede på fysklinik – MASSAGEDELEN.

Jeg lytter til, hvad du fortæller om af gener, og så går jeg igang. Det betyder; jeg tester ikke, jeg taper ikke, jeg har ingen el-apparater. Det er mine hænder (og indimellem en albue!), som kan mærkes.

Det er en massagebehandling, der går i dybden, hvor der bliver taget fat, og jeg former mine hænder, så grebene passer til dig.

Behandlingen her varer en halv time, og er til dig, som har brug at svinge ind forbi, få løsnet de spændte muskler og så køre videre igen.

Massagen bruges fortrinsvis til ryg/nakke/skuldre og er god til at løsne diverse muskelspændinger. Der løsnes muskulært, så der kommer en øget blodgennemstrømning i det behandlede område. Når blodgennemstrømningen øges, kan affaldsstofferne bedre transporteres væk og ny næring strømme til. Det giver afspændingen.
Indimellem kombinerer jeg med greb fra kranio-sakral-terapien eller vejleder dig i en øvelse eller to, – alt efter hvad der er behov for.

dyb, velgørende helkropsmassage hos Anja OpstrupVil du gerne læse mere om massagens virkninger, kan du finde det under siden for Helkropsmassage. Helkropsmassagen er fysioterapeutisk massage i en hel time!

Medbring gerne håndklæde eller et glat lagen og så husk at drikke vand efter en behandling.

HER KAN DU BOOKE TID
PRIS: 300 KR. FOR ½ TIME