Dette er fysioterapi kogt ned til massagedelen. Det er en massagebehandling, der går i dybden, hvor der bliver taget fat, og som kan mærkes.

Behandlingen her varer en halv time, og er til dig, som har brug at svinge ind forbi, få løsnet de spændte muskler og så køre videre igen.

Massagen bruges fortrinsvis til ryg/nakke/skuldre og er god til at løsne diverse muskelspændinger. Der løsnes muskulært, så der kommer en øget blodgennemstrømning i det behandlede område. Når blodgennemstrømningen øges, kan affaldsstofferne bedre transporteres væk og ny næring strømme til. Det giver afspændingen.
Massagen kombineres indimellem med greb fra kranio-sakral-terapien,  – alt efter hvad der er behov for.
Vil du gerne læse mere om massagens virkninger, kan du finde det under siden for Helkropsmassage.

Hvis du til gengæld har en decideret smerte fx i hoften, i en skulder, i knæet eller andre steder, er det enten zoneterapien eller kranio-sakral terapien, du skal vælge.

Medbring gerne håndklæde eller et glat lagen og så husk at drikke vand efter en behandling.


Selvom jeg er uddannet fysioterapeut, laver jeg ikke egentlig fysioterapi længere, men i stedet dette sammenkog. Så hvis du har behov for en fysioterapeutisk vurdering eller udtalelse til din læge, er du nødt til at henvende dig til en praktiserende fys. Derfor har jeg også fravalgt muligheden for, at der kan søges fystilskud fra sygeforsikringen “danmark”.