Når det drejer sig om hovedpine, er det ofte kranio-sakral terapi folk efterspørger. Blot vil jeg indskyde, at zoneterapi faktisk også kan bruges i forbindelse med hovedpine.

Hvilken slags hovedpine kommer du med? Spændingshovedpine, hovedpine som har siddet i mange år?

Med hovedpine vil nogle gerne være på forkant og forsøge at forebygge den med regelmæssige behandlinger. Det skal du være velkommen til, men hvis du ikke har ondt, så er det forhåbentlig, fordi din krop har det godt. Behandlingen gør aldrig skade, og du kan også komme, fordi du synes, det er den bedste time i måneden, du giver dig selv. Men så er det med den hat på. Du skal helst ikke komme af frygt for, hvad der ville ske, hvis ikke du fik behandling. Ser du forskellen?

Så, når du har hovedpine, giver du lyd.

Hvis hovedpinen kommer af spændinger, der har bygget sig op over dage eller nogle uger, så er min erfaring, at smerterne stille og roligt aftager i takt med behandling. Hvis det er mangeårshovedpine, så kan der godt opstå forværring første gang. Som behandler er det ikke fantastisk sjovt at være med til at skrue op for generne, men jeg mærker det som, at noget bliver løsnet, noget som er blevet presset godt sammen gennem mange år. Der bliver sparket gang til opheling og afspænding, lige her er du nødt til at være tålmodig. Hvad der sker indenfor det første døgn eller to af den slags, påtager jeg mig gerne ansvaret for. Hjælper det, hvis jeg siger, jeg ikke er bekymret? Den slags hovedpiner er der ikke noget vupti vupti over. Her kan det tage en del besøg.

Helt klassisk massage er også noget, jeg tilbyder her i klinikken. Mange synes, det er rart, når der bliver taget fat. Det gør ondt og godt på samme tid.