At generalisere angst og putte det ned i én tekst? Jeg prøver.

Eksamensangst, dødsangst, angst for livet, præstationsangst, angst for hvordan verden ser mig. Angst kommer i ALLE umulige udgaver. Hvordan opløses angst? Med ro ja. Sammen med angsten hører ofte andre problematikker såsom depression og/eller stress. Din krop har brug for ro for at kunne stille tankerne ind på noget andet end angsten.

Det kan være virkelig svært at komme på briksen, når du har angst. Det ved jeg godt. For det der sker ved disse behandlinger er, at du begynder at mærke igen.

Umiddelbart giver behandlingerne ro. Ofte giver det et par dage i ren ro efter første behandling, anden behandling giver en uge måske fjorten dage med ro. Ved tredje behandling kan det være, at kroppen begynder at have overskud til at lave fysiske småreparationer af din krop. Intervallet mellem hver behandlingsgang trækkes mere og mere, indtil du kan mærke, du er rimelig selvkørende. Så kan det være, at du ved, der er en begivenhed på vej, hvor du har brug for ekstra støtte, og så melder du bare ind til en behandling i den forbindelse. Det lyder ret nemt, ikke sandt? Når først din krop er blevet mindet om, hvor roen er, når først den genfinder sundheden i sig igen, kan du nemmere og nemmere finde ind til den ro af dig selv.

Nogle gange er det ikke så nemt, og jeg har også haft folk igennem, som mistede pusten, netop fordi der begyndte at komme følelser op til overfladen, der var blevet lagt låg på i lang lang tid. Det er ikke altid rart overhovedet at forsøge at få det godt, fordi der i det også kan ligge nogle erkendelser.

Du kan ikke ændre på noget, som er sket, giv slip.

Det er nu, du kan se. Det er først nu, du kan gøre tingene anderledes – fremadrettet.