Selvom jeg prøver at være åh så åben og fordomsfri, overrasker det mig hver gang en mand bestiller tid til KST. Mine fordomme går vist i retning af at – ingen mand gider at sætte en time af til at bruge på sig selv i stilhed og ro, og – mænd vil fixes, mærke resultater, og følelserne det er noget, kvinder taler om!

Ja, det siger vist sig selv, at jeg ikke har mange mænd i KST-behandling, men de begynder at komme, jeg ser flere af dem i klinikken. Mit spørgsmål er så, hvordan hulen er de kommet i tanke om at prøve KST??? (Nu kommer lige en fordom mere) – kvinder er søgende og mere åbne overfor det alternative, så når en mand vælger en alternativ behandlingsform, sker det så i første omgang af nysgerrighed og lidt trods…?

Når kvinderne rejser fra briksen, er det ofte følelser, der bliver talt om. Når en mand rejser sig fra briksen, kan det være følelserne, der bliver luftet, men lige så tit er det de fysiske ændringer, der bliver bemærket. Da da da daaa, ja KST giver også quick-fix i forhold til fysiske spændinger, og jeg tror ikke, man behøver at være mand for at mærke den umiddelbare fysiske velvære, det er bare dem, der oftest bemærker det. I mænd pakker ikke noget ind, og følelserne taler vi måske om.

Ikke så meget væven frem og tilbage i dag. Kun lige at

– mænd er velkomne her i klinikken, behandlingerne virker på begge køn og alle dem derimellem.