A new beginning? Er et nyt år lig med en frisk start? Det er i hvert fald meget skelsættende og markant, for vi fejrer jo ligefrem afslutningen på året, der er gået, og starten på det nye. Jeg har altid tænkt, at det der med at lave nytårsfortsætter, eller udskyde ting til “…i det nye år gør jeg det…” – jamen, hvis du har taget en beslutning om at gøre noget, eller ændre på noget, hvorfor så ikke bare gøre det lige nu???? Lige nu hvor energien er i beslutningen? Hvad hvis man kom på noget i november, så ville man komme til at “spilde” hele december med at vente på nytårets komme! Det samme kan menes om sætningen “i morgen gør jeg det”. Hvad hvis der ikke er noget “i morgen”? Og hvis det kan vente til i morgen, er det så overhovedet nødvendigt?

Nå men måske er jeg ved at kunne følge det lidt hen ad vejen… (Og nej, jeg hører absolut ikke selv til den hurtigste snegl. Fx ligger der en tandbørstehovedbeskytter på sofabordet. Der har den ligget i mindst en måned, og den har ikke rokket sig ud af stedet, selvom jeg, hver gang jeg passerer den, tænker, næste gang skal jeg nok lige tage den med ind på badeværelset. Den ligger der stadigvæk!!!) Men grunden, til at jeg begynder at kunne følge det der med nytåret, og der vil jeg gøre og så videre, er, at jeg i søndags (1. nytårsdag) kunne mærke energien i dagen. Den havde sådan en let og frisk energi. Lidt ligesom nyfalden sne – hel ny start-frisk-agtig. Det var en energi, der indbød til at “gøre noget”. Rydde op i bunkerne og sådan. Det var en god dag til at starte på et nytårsfortsæt. Og så er der også noget med masseintention. Hvis en bunke mennesker bestemmer sig for at gøre noget på samme tid, må det alt andet lige skabe en ordentlig synergieffekt, så ens egen intention bliver ekstra forstærket.

Jeg har nu stadig ikke tænkt mig at lave nytårsfortsæt. Jeg er sådan en, der skal handle, når tid er. Hvis jeg ikke rykker, når jeg har sat mig det i hovedet, så rykker jeg slet ikke. (Og andre gange skynder jeg mig langsomt.)

Fx har jeg noget i hovedet om modstand. Det skal skrives. Noget du kan tænke over, næste gang du står og vælger mellem sofa og løbesko:-)

Rigtig god ny begyndelse.