Jeg elsker efteråret. Selvom det stadig er smålunt udenfor, kan jeg mærke, at årstiden begynder at trække mig indendøre. Energien lige nu giver mig lyst til at samle og trække ind. Jeg får mediteret lidt mere, og jeg kan bedre koncentrere mig om papirarbejde, hvilket er meget heldigt, fordi jeg sidder og forbereder til et kursus i zoneterapi, jeg skal afholde om et par uger.

Kurset tager afsæt i organerne (det er jo målrettet zoneterapeuter), og efterhånden som jeg skriver mig igennem de forskellige organer, får jeg også lige kastet lys over mine egne problematikker. Det er da meget pudsigt. Og minder mig om, da jeg læste til fysioterapeut og havde sygdomslære. Der var f.eks. noget læsning om urin, og hvad man kan fejle alt efter, hvordan urinen er. – hvordan lugter det, farven, skummer det osv. Lige pludselig kan man føle sig syg.

Når jeg har klienter, skal jeg indimellem trække lidt, for at få dem til at fortælle, hvad de gerne vil hjælpes med. Der er faktisk mange, som har svært ved at sætte ord på, hvordan de egentligt har det. Det gælder både mentalt, men også fysisk, for fysiske gener kan være lige så diffuse og svære at begribe, som ens mentale tilstand. Og så kan det være godt at få sat ord på. Giv trolden et navn, og pludselig er den ikke så farlig. Modsat kan der også være situationer, hvor klienten ikke skal tale for meget, men op briksen og mærke i stedet, ellers kan de komme til at tale sig syge og triste. Ligesom dengang jeg havde sygdomslære.

Uanset hvor meget eller lidt folk har at fortælle, gælder det om at skabe et flow. Jeg har ofte hørt “…efter jeg fik ringet til dig, går det faktisk meget bedre…” og det er vel at mærke inden, de har modtaget behandling. Og det er ikke tilfældigt, man får det bedre, efter man har ringet og fået bestilt tid ved lægen, tandlægen, behandleren eller hvem det nu var, der skulle hjælpe en. For ved at gøre noget, sættes skub i kroppen, og når der er bedre gennemstrømning i kroppen, løsnes nogle spændinger. Intet trylleri, bare ren og skær kemi og fysik!…….Måske?

Lidt stof til eftertanke, det er jo efterår, og tiden til at trække ind.

Og hey, prøv lige at gå ud på balkonen eller terrassen og råb “I’M A LUCKY POTATO”. Mærk så lige hvad der sker inde i dit system;-)