Der skal være balance i tingene, balance i indtægter og udgifter. Af med bh’en når den strammer. Hvornår er nok nok? Selv den dejligste chokoladekage kan blive lidt kvalmende efter stort nok indtag.

Som behandler oplever jeg uendelig stor forskel på, hvornår nok er nok. Er det fordi, det er forskellige slags smerter, folk kommer med? Det tror jeg simpelthen ikke. Har lige haft en under behandling, der allerede for et par år siden lavede en forespørgsel på, om jeg måske kunne hjælpe. Her to år senere er vedkommende så endelig trådt ind i klinikken. Og det er ikke fordi, der var færre smerter eller gener involveret, i forhold til den der henvendte sig dagen efter et vrid i knæet. Bare hvornår man vil genoprette balancen i den vægtskål.

Typisk er det pensionisterne, som venter lidt længe. De ældre damer kommer ind med hoftesmerter, så de knap kan gå lige, ældre mænd der er så svimle, at jeg takker for, at de trods alt fik en anden til at køre sig herhen til behandling. Eller noget med at det ikke er muligt at orientere sig i trafikken længere, fordi skuldrene og øvre ryg ikke kan drejes nok (læs: hovedet kan ikke drejes, fordi nakken satte sig fast for flere år siden, og nu er turen kommet til resten af rygsøjlen). Men I kommer trods tiden. Klar til at bringe lidt balance ind igen.

Jeg arbejder på forskellig vis, nogle får massage, nogle behandles med zoneterapi og nogle med kranio-sakral terapi. Mine hænder kan godt være kolde til at begynde med, men de plejer at blive fysisk varme undervejs, fordi jeg bruger dem. Forleden var der en, der kommenterede, at der, hvor mine hænder var på kroppen, blev det varmt. Jeg mærker ikke selv ekstravarmen, men det er godt at vide, for det tydeliggør i allerhøjeste grad at (din) krop/celler arbejder under behandlingen. Blodgennemstrømningen øges, næring og ilt kommer til, affaldstoffer transporteres væk. Smerter mindskes. Der opstår ingen varme uden forudgående arbejde.

Balancen kan overføres til alt. Hvis den ovennævnte chokoladekage fik følgeskab af noget sorbet, huske at holde fri og ikke arbejde videre i weekenden, lad løbeturen opfølges af udspænding og ro. Ofte ved vi godt selv, hvor der er mindre flow og balance. Hvis du selv sørger for at spise, når du er sulten og sove, når du er træt, så kan du lade revisoren hjælpe med din økonomiske balance. Jeg er her for at hjælpe dig, din mentale og fysiske krop, i balance, hvis du får brug for det.

Jeg er lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *