Ydelsen “Fertilitetsbehandling” skal du vælge, hvis du gerne vil have hjælp til at blive gravid.

Som zoneterapeut har jeg under uddannelsen lært at give behandling til mange forskellige problematikker. Udover det man lærer på selve uddannelsen, kan der hele tiden suppleres med diverse kurser for at optimere inden for et bestemt område.

Jeg har taget efteruddannelse i fertilitet, og jeg kombinerer det kursus med, hvad jeg mærker, du har brug for og hører dig fortælle, når du kommer. Det hele sat sammen, skulle gerne give dig den zoneterapi-fertilitetsbehandling, du har allerbedst gavn af netop på den dag. Det kan være, du kommer og er stresset. Det kan være, du kommer, fordi du har mange aborter bag dig og er mere end bekymret for næste graviditet. Det kan være, du kommer, fordi du er træt.

Uanset hvad du kommer med, og alligevel helt afhængig af hvordan du har det på netop denne dag, hvor du har en tid til behandling, så tager jeg udgangspunkt i det. Behandlingen vinkles efter dig.

Her kan du få fertilitetsbehandling - Anja Opstrup

Måske kan du genkende noget af nedenstående –

Din hormonbalance – er ikke i balance.

Du har almindelig menstruationscyklus, men der kommer alligevel ikke en positiv graviditetstest.

Kroppen føles oppustet og stresset i forbindelse med ægudtagning, hormonbehandling mv.

At blive gravid med barn nr 1 gik nemt nok, men næste barn lader vente på sig.

Du er mand med nedsat sædkvalitet.

Du er lidt presset over, at der ikke sker noget.

Du er stresset.

Har været igennem ufrivillig abort(er).

Du er i gang med at optimere din krop (dig selv) og vil skrue på alle de knapper, du kan komme i tanke om.

En eller flere af de ovenstående ting kan være grunden til, at du skal vælge behandlingen “Fertilitetsbehandling”. Det kan være, du har andre bevæggrunde, men hovedårsagen til, at du vælger denne ydelse, er, at du gerne vil have hjælp til at blive gravid.
Noget, som er meget vigtigt, når I forsøger at blive gravid, er tid. Når først beslutningen om at få et barn er taget, så kan det nærmest ikke gå for stærkt. Helt automatisk begynder tankerne at kredse og planlægge. MEN gode ting tager nogle gange lidt tid. Derfor har jeg valgt at sætte netop denne behandling til en lav pris. Så skal du måske bruge færre overvejelser på at tilvælge noget, som gør dig godt, på vejen til at blive gravid.
Hop over til bookingsystemet ved at klikke her.