Blid traditionel kinesisk zoneterapi, voksenca. 1 time600 kr. pr. behandling
Blid traditionel kinesisk zoneterapi, barn (til og med 9 år)ca. 30-45 min.op til 500 kr. pr. behandling
Blid traditionel kinesisk zoneterapi inklusiv fodmassageca. 75 min675 kr. pr. behandling
Biodynamisk kranio-sakral terapi, voksenca. 1 time600 kr. pr. behandling
Biodynamisk kranio-sakral terapi, barn (til og med 9 år)ca. 30-60 min.op til 500 kr. pr. behandling
Fysioterapeutisk massage, delkrops- ca. 30 min.275 kr. pr. behandling
Dybdegående massage, helkrops-ca. 1 time600 kr. pr. behandling
Dybdegående gravidmassage inklusiv biodynamisk kranio-sakral terapica. 1 time600 kr. pr. behandling

Medbring gerne lagen eller et stort håndklæde til briksen.

Hvis du booker en dobbelttid, giver jeg 200 kr. i rabat på den samlede pris. Ja, det kan sagtens lade sig gøre at få kranio-sakral terapi i to timer! Eller kombinér behandlingsformerne som det passer dig. Så kan det kun blive en god dag;-)

Har du brug for at flytte din tid eller aflyse den, skal du ringe eller sms senest kl. 17.00 dagen før din aftale. Ved flytning/afbud senere, skal du betale halv pris for den planlagte behandling. Udeblivelse fra aftalte tid koster den fulde pris, da det jo er din tid, uanset om du dukker op eller ej.

Der kan betales kontant eller med mobilepay.

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi udført af SA/RAB-registreret zoneterapeut, der indberetter elektronisk til “danmark”, og der foreligger en lægelig stillet diagnose. Det vil sige ikke en lægehenvisning, men at du/I har været omkring lægen, som tilkendegiver, at der er gener/symptomer/en problematik. Læs mere om “danmark”s takster her

Nogle sundhedsforsikringer giver tilskud til zoneterapi og kranio-sakral terapi. Ring til dit forsikringsselskab og undersøg mulighederne.

Gavekort i æske fra Anja OpstrupIndpakket gavekort i æske fra Anja OpstrupGAVEKORT UDSTEDES. Ring eller sms for at bestille gavekortet på et beløb eller til en behandling. Jeg sender ikke ud, men jeg pakker den fint ind, og så aftaler vi et tidspunkt, der passer dig at afhente den. Sølvenglen følger med på din gave.